Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe ESG-mijlpaal bereikt: De GRESB-score van Interparking stijgt!

07/10/2024

Interparking heeft zijn GRESB-score verhoogd van 85% naar 92% — een bewijs dat onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid vruchten afwerpen. Ons engagement voor duurzaamheid gaat verder dan eenvoudige doelen; het draait om het creëren van echte impact in de stedelijke ruimtes waarin we actief zijn.

Wat is GRESB?
De Global Real Estate Sustainability Benchmark (GRESB) is een internationaal erkende standaard voor het beoordelen van de milieu-, sociale en governance-prestaties (ESG) van vastgoed- en infrastructuurbedrijven. Deze score biedt investeerders, belanghebbenden en partners een transparante en gestandaardiseerde manier om te evalueren hoe bedrijven hun ESG-verantwoordelijkheden beheren.

Bij Interparking geloven we in het ondersteunen van de overgang naar een duurzaam model door ons te focussen op energie-efficiëntie, het verminderen van CO2-uitstoot en het bijdragen aan het welzijn van de gemeenschappen die we bedienen. Deze score benadrukt onze vooruitgang, maar motiveert ons ook om verder te blijven gaan.

Bedankt aan ons team en onze partners die dit succes mogelijk hebben gemaakt!

Ontdek hier onze ESG-strategie.

#GRESB #Duurzaamheid #ESG #Interparking #StedelijkeMobiliteit #DuurzameSteden