Terug naar het nieuwsoverzicht

Interparking heropent de volledig gerenoveerde parking Kruidtuin - Sint-Jan in Brussel

05/09/2024

Interparking is trots om de heropening van de Kruidtuin - Sint-Jan parking in Brussel aan te kondigen, na uitgebreide renovatiewerken. Deze mijlpaal versterkt niet alleen onze 45-jarige samenwerking met de Clinique Saint-Jean, maar weerspiegelt ook ons engagement om innovatieve en duurzame parkeeroplossingen te bieden in de gezondheidszorgsector.

Een belangrijke stap in een langdurige samenwerking

Roland Cracco, CEO van Interparking, uit zijn enthousiasme over de heropening: “Als parkeerpartner van de Clinique Saint-Jean sinds 45 jaar, zijn we verheugd om deze volledig gerenoveerde faciliteit te onthullen, die binnenkort zal beschikken over 26 laadpalen voor elektrische voertuigen en het ESPA-kwaliteitscertificaat. Dit markeert een belangrijke vooruitgang in het verbeteren van mobiliteitsoplossingen voor patiënten, bezoekers en zorgprofessionals.”

De Kruidtuin - Sint-Jan parking is nu de 48e ziekenhuissite in ons portfolio, met directe toegang tot de Clinique Saint-Jean en de polikliniek vanaf niveau +1 en +4, wat zorgt voor optimaal gebruiksgemak voor alle gebruikers.

Een parkeergarage klaar voor de toekomst met groene innovaties

In lijn met onze duurzaamheidsdoelstellingen zal de parkeergarage binnenkort worden uitgerust met ons fijnstofreductiesysteem "Lungs in the City". Deze verbeteringen maken deel uit van onze bredere inspanning om een slimmere, groenere stedelijke omgeving te creëren, wat zorgt voor schonere lucht en een verbeterde infrastructuur voor de toekomst.